•  Ik wil informatie
  •  Bel mij
  • Deel deze pagina:
Bedankt voor uw informatie aanvraag, wij nemen zsm contact met u op.
Vraag ons gerust om informatie. Vul het onderstaande formulier in en klik op de verstuur knop.
Bedankt voor uw aanvraag, wij zullen u zsm terug bellen.
Vraag ons gerust om u terug te bellen. Vul het onderstaande formulier in en klik op de verstuur knop.

Energie Deskundigen bij RUD Zuid Limburg & RUD Limburg Noord

Dennis van Leeuwen

Wat een leuke, enthousiaste groep was het bij RUD Limburg Noord en RUD Zuid Limburg! 12 mensen die het Limburgse bedrijfsleven gaan helpen om grof geld te verdienen met energiebesparing!

Veel informatie

7 intensieve dagen, waar onze cursisten ontzettend veel informatie hebben opgeslurpt over heel uiteenlopende technieken. Van klimaatinstallaties (verwarming, ventilatie, koeling, bevochtiging, warmtepompen) en verlichting tot stoom en perslucht.

Wat zijn efficiënte technieken en welke kunnen beter? En hóe moet het dan beter? Nu meteen, of op een natuurlijk vervangingsmoment? Wat mag ik eisen in het kader van de EML of 5 jaar TVT?

Complimenten aan de cursisten

Je zal toch wekelijks één of twee hele dagen in de week al die informatie in je moeten opnemen. Geen tijd om in slaap te sukkelen. Behoorlijk diep de techniek in. Telkens weer sloegen ze ons (de docenten) met relevante vragen om de oren. Over leergierigheid gesproken!

Afsluiting met een zwaar examen, of …

Naast de cursusdagen kregen de cursisten huiswerk. De scores werden bijgehouden en ook de beste score van de eindtoets werd beloond met een prijs: een taart om aan collega-cursisten (en docenten) te trakteren en een aardigheidje.

Energiebesparing in Limburg

De beide RUD’s in Limburg kunnen nu bedrijven en instellingen helpen met energie besparing: goed voor het milieu en voor veel bedrijven noodzakelijk om het hoofd boven water te houden. Tijdens de cursus gingen er telkens al lampjes branden: “dat gaat bij ons zelf dan misschien ook nog niet goed”.

Heel veel succes bij jullie werk!

Reacties van de cursisten

Na de afsluiting (even geen techniek, maar de stok om mee te slaan en de stroop om mee te smeren; bedrijven aansporen tot MVO of helpen het hoofd boven water te houden?) werden we hartelijk bedankt voor de cursus. Wij zijn er heel trots op dat cursisten ons complimenteerden met punten als ‘het was veel, soms best ingewikkeld, maar ik ben geen moment afgedwaald’, ‘goede afwisseling van en aanvulling door de 2 docenten’, ‘welke vraag we ook stelden, de ene docent begon al met het antwoord terwijl de andere docent in no-time de bijbehorende sheet erbij had gevonden’ en ‘een cursus waar je energie van krijgt’!

RUD’s, bedankt!! En nu… bij bedrijven en instellingen aan de slag…