Meijer in de media

Hé baas, doe eens wat aan dat binnenklimaat

‘Wat niet weet, wat niet deert’ ? Vergeet het maar! Opnieuw wordt vastgesteld dat het binnenklimaat de productiviteit  sterk beïnvloed. Hoe is dat bij u op het werk? Meijer E&M beschikt over meetapparatuur om ten eerste vast te stellen hoe beroerd het bij u is. Ten tweede beschikken wij over de capaciteiten om aan te wijzen wat er verbeterd moet worden.

Lees hier verder hoe wij u graag verder helpen.

 


 

Bron - EnergieVastgoed office-buildingsEnergieVastgoed

EnergieVastgoed schrijft over de actualisering van verbruikskengetallen, waarbij onze publicatie van 7 jaar eerder nog altijd “een bruikbaar overzicht van kengetallen” blijkt te zijn. Zo doen wij het graag: informatie praktisch toepasbaar ontsluiten voor onze opdrachtgevers. Wij zien het als een groot compliment, dat onze publicatie in een snel veranderende wereld ook 7 jaar na dato nog altijd als waardevol wordt beoordeeld. Lees hier het artikel.

 


 

DSC08816

NPO Nieuwsuur

Het NPO-programma nieuwsuur heeft Piet Meijer geïnterviewd over regeringsbeleid op het gebied van klimaatverandering.

 

De boodschap van Piet Meijer: De CO2-concentratie in de atmosfeer is de afgelopen decennia enorm gestegen. Die stijging moeten we een halt toe roepen. Het leuke is dat dit vrijwel altijd op een financieel zeer rendabele manier kan. Maar door onwetendheid wordt (te) vaak niet of verkeerd gehandeld.

Meijer E&M  toont in de dagelijkse adviespraktijk aan dat People, Planet en Profit prima hand in hand kunnen gaan.