Vacatures en stageplekken

Vacatures:

Vacature 1:

Technisch Adviseur met communicatieve vaardigheden

Wij zoeken een enthousiaste collega die mee wil werken om het invoeren van energiebesparende technieken te bevorderen. Wij stimuleren deze technieken door audit’s, cursussen en adviestrajecten (kijk maar eens op onze site). 

Je zult voor je werk gebouwen en bedrijven moeten analyseren. Je zult daarbij dagelijks installaties moeten analyseren en praktische oplossingen ter verbetering van de energie-efficiency moeten bedenken. Hiervoor krijg je intern een training.

Afhankelijk van je huidige kennis en kunde zal je in eerste instantie worden ingezet op daarbij passende projecten, waarbij je tegelijkertijd jezelf ontwikkelt dankzij de kennis die bij ons aanwezig is, zodat de diversiteit van je werkzaamheden nog verder kan groeien.

Wat vragen wij van jou

Je moet gestructureerd kunnen denken op HBO/universitair niveau. Je achtergrond is energie-, klimaattechniek (of vergelijkbaar, van bosbouw tot management). Je hebt aantoonbare affiniteit met energie-efficiency en de gevolgen van energietransitie. Je bent in staat om argumenten voor of tegen een bepaalde techniek / aanpak af te wegen, om te komen tot een onafhankelijk advies aan onze klant.

Dankzij de goede communicatieve vaardigheden waarover je beschikt, zal je onze opdrachtgevers assisteren met het invoeren van energiemanagement. In nauwe samenwerking met onze senior-adviseurs zorg je ervoor dat vragen, schriftelijk of mondeling, snel en deskundig beantwoord worden.

Jouw werkzaamheden

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het uitvoeren van energie-audits, het analyseren van de resultaten, het analyseren van metingen en rapporteren aan de klant. Daarnaast zal je je bezighouden met social media en energiemonitoring. Heb je ‘de techniek’ onder de knie, dan zal je ook mee gaan helpen bij het verspreiden van deze informatie via trainingen en opleidingen. Ook hiervoor krijg je bij ons een opleiding. Zie www.energy-academy.nl

Daarnaast zal je meewerken aan het in stand houden en verbeteren van onze geautomatiseerde analyse-systemen, zoals www.energy-online.nl 

Wij kunnen jou bieden

Wij bieden je een afwisselende baan in een vakgebied dat volop in beweging is. Een goede en gedegen (bij-)scholing.Zie www.energy-academy.nlEnergietransitie krijgt een steeds belangrijkere plaats in het bedrijfsleven.

Stuur uw motivatie en CV naar:

Meijer Energie- & Milieumanagement BV
T.a.v.  mevr. F. Swillens-Schaafsma
Laan van Nieuw Oost Indië 277
2593 BS Den Haag
070 – 315 57 15

Stage- of afstudeerplekken:

Wij hebben plek voor een enthousiasteling (of een groepje enthousiastelingen) die in ons vakgebied op HBO of WO- niveau praktisch bezig willen zijn. Gedacht kan worden aan het ontwikkelen van

  • ICT:  mee structureren van websites voor vertrekken van informatie (wij hebben veel ideeën, maar zoeken ondersteuning bij het vertalen van deze ideeën naar websites).
  • Marktanalyse:  mee ontwikkelen van nieuwe producten aan ons monitoringssysteem (zie www.energy-online.nl ).
  • Wiskundig: ontwikkelen van algoritmen om analyses uit te voeren op meetdata.
  • Marketing: Hoe bepaalde producten die we nu leveren beter in de markt gezet kunnen worden. No-cure-no-pay constructie? Andere communicatie?
  • Productontwikkeling: wij hebben heel veel los van elkaar ontwikkelde producten. Hoe we door productkoppeling betere producten kunnen ontwikkelen.  Blockchain?
  • elk ander leuk idee dat past bij onze werkwijze en er voor zorgt dat de  druk op het milieu iets minder wordt en/of de energietransitie beter op gang komt

U kunt altijd een verzoek voor een stage- of afstudeerperiode indienen. Dit verzoek dient vergezeld te gaan van uw cv en een goede motivatie.

U kunt uw reactie sturen naar:
Meijer Energie- & Milieumanagement BV
T.a.v. mevr F. Swillens-Schaafsma
Laan van Nieuw Oost Indië 277
2593 BS Den Haag
070 – 315 57 15