Monitoring

Meijer.-LogoWeet u wanneer uw organisatie veel energie verbruikt?

Met Energy-Online biedt Meijer E&M diverse mogelijkheden voor de monitoring van uw energieverbruik. Via een automatisch expertsysteem wordt per kwartier uw energieverbruik in een grafiek gezet en geanalyseerd. Daarnaast wordt er dagelijks berekend wat uw streefverbruik is, dat is het energiegebruik dat u zou mogen gebruiken.

Factuurcontrole – onduidelijk overzicht van cijfertjes?

Op basis van de verbruiken simuleert Energy-Online ook de energierekening, waarmee u uw werkelijke factuur van het energiebedrijf eenvoudig kunt vergelijken. Zo beoordeelt u in één oogopslag of de factuur correct is. Via Energy-Online heeft u altijd de juiste informatie om scherp te kunnen inkopen op de vrije energiemarkt.

Monitoring : Grafiek elektraverbruik kerstvakantie

Invloed van weer en gebouwgebruik op het verbruik

Bij de berekening van het streefverbruik wordt rekening gehouden met o.a. de op die dag heersende buitentemperatuur, het aantal uren dat uw organisatie geopend is en uw historische verbruik.

Door de duidelijke grafische weergave ziet u in een oogopslag wat uw energiegebruik is en of dit overeenkomt met het berekende streefverbruik. Daarnaast beschikt Energy-Online ook over een automatisch meldingsysteem. Dit betekent dat u automatisch en binnen 24 een melding krijgt als er grote afwijkingen worden gesignaleerd. Mogelijke oorzaken worden daarbij direct vermeld.

De gegevens worden direct op internet geplaatst en alleen u kunt, met uw inlogcode, uw gegevens bekijken.

Energiezorg met energie monitoring

Ook voldoet u tegelijkertijd aan de monitoring-eisen, zoals die in het kader van NEN-ISO 14001 of de milieuvergunning aan uw organisatie worden gesteld.

Met Energy-Online van Meijer E&M kiest u voor een van de marktleiders in on-line analyse en bewaking van energieverbruiken, waardoor u altijd gegarandeerd bent van up-to-date expertise.

 

Multi benchmarking

Monitoringsopties voor meerdere huisvestingslocaties.

lees meer »
Energieverbruik één locatie

Monitoringsopties voor een locatie

lees meer »
Energiemonitoring; Multi-site organisaties

Een torenhoge energierekening, als totaal voor een groot aantal gebouwen? Energy-Online Multi-site biedt overzicht.

lees meer »
Benchmarking

Vrijwel alle gebouwgebruikers / bewoners denken dat ze zuinig omgaan met energie. Benchmarking opent de ogen: Dat blijkt namelijk vaak tegen te vallen.

lees meer »
Energiemanagement ISO 50001

Energiemanagement volgens de systematiek ISO 50001 zorgt voor een continue verbetering van de energie-efficiency.

lees meer »
Afval Preventie cardle-to-cradle

Ook reductie van de hoeveelheid afval en het scheiden van de verschillende soorten afval vermindert onze belasting van het milieu.

lees meer »