Opleidingen en kennis

logo_energy_academy_fc_def_1000px

Overzichtelijk cursus-aanbod

Een overzicht van al onze trainingen staan op  www.energy-academy.nl

Uw informatiebron

Door kennis te delen, samen op weg naar een duurzame samenleving en een schoon milieu. Wij richten ons daarbij op bedrijven (groot en klein), overheidsinstellingen en non-profitorganisaties. Wij stellen onze kennis ‘op maat’ beschikbaar.

Kennis Energiebesparing_5 - kopie

Actueel, Best Beschikbare Techniek

Onze docenten zijn zowel hoog, als zeer breed opgeleid. Techniek verandert steeds sneller. Na de reguliere universitaire of hbo-studie, gaat onze eigen opleiding continu door.
Meijer E&M komt als adviseur bij de meest uiteenlopende bedrijven over de vloer. Hierdoor worden we telkens geconfronteerd met andere toepassingen van bestaande technieken. Wij leggen alle relevante informatie gestructureerd vast, zowel voor toekomstige adviezen, als in onze  cursussen en opleidingen.

EPA-trainingen

Onze docenten zijn gediplomeerd voor EPA-W, EPA-U én ‘EPA-U Nieuwbouw’ of zijn lid van de examencommissie en zelfs het schrijven van de EPA-CITO-examens hoort bij hun werkzaamheden. Onze opleidingen bieden daardoor niet alleen de kennis die nodig is om het CITO-examen met goed gevolg af te leggen, maar ook om in de praktijk goed aan de slag te kunnen.  Voor vragen kunt u bellen met onze studieadviseur: Franka Schaafsma: 070 – 315 57 15

SAM_0471Kleine groepen

Onze cursussen kenmerken zich door een informele sfeer, met kleine cursusgroepen (max. 10 personen). Zo heeft u alle gelegenheid om direct op het moment dat u een vraag heeft deze te stellen.

Intensief

Wij bieden u veel informatie in korte tijd. Die informatie moet bij u kunnen bezinken. Dat realiseren we met veel praktijkvoorbeelden in de vorm van foto’s en oefeningen. U ziet, u luistert, maakt aantekeningen, u oefent, u vraagt en u leert, snel en gedegen.

EPA-cursussen

Meijer E&M is ook actief betrokken bij de Cito-examens. Uw docent is zelf ook gediplomeerd, voor Woningbouw, Utiliteitsbouw, zowel bestaande bouw als nieuwbouw.

lees meer »
Uw technische kennis up-to-date

Een bijspijkercursus om weer helemaal up-to-date te zijn met uw infomatie

lees meer »
Learning-On-The-Job

Learning-on-the-job resulteert in nog beter energie-advieswerk.

lees meer »