Samenwerken met Meijer

Als zelfstandige ZZP-er samenwerken met Meijer

Wij hebben regelmatig opdrachten waarin we samenwerken met andere zelfstandige professionals. Samenwerken met Meijer Energie- & Milieumanagement BV betekent voor u dat u gebruik kunt maken van:

  • www.energy-online.nl, een Energieregistratie- en BewakingsSysteem (EBS) die voor veel branches verplichte is, en daar (evt. gezamenlijk) aanvullende diensten omheen opbouwen,
  • www.energy-academy.nl voor het geven van of het volgen van een opleiding of training,
  • www.groenmop.nl voor het begeleiden van VvE’s,
  • maar bovenal de kennis en expertise van ons bureau.

Bent u op zoek naar leuke, uitdagende opdrachten of heeft u een opdracht die u in uw eentje niet aan kan, neem dan contact met ons op. Bekijk op de bovengenoemde sites de mogelijkheden of laat uw gegevens achter en geef aan wat uw vakgebied is.

Wat vragen wij van jou

Je moet gestructureerd kunnen denken op HBO/universitair niveau. Je achtergrond is energie-, klimaattechniek (of vergelijkbaar, van bosbouw tot management). Je hebt aantoonbare affiniteit met energie-efficiency en de gevolgen van energietransitie. Je bent in staat om argumenten voor of tegen een bepaalde techniek / aanpak af te wegen, om te komen tot een onafhankelijk advies.

Stuur uw motivatie en CV naar:

Meijer Energie- & Milieumanagement BV
T.a.v.  dr. ir. A. van Eekeren
Laan van Nieuw Oost Indië 277
2593 BS Den Haag
070 – 315 57 15


Als stagiair of afstudeer samenwerken met Meijer

Wij hebben plek voor een enthousiasteling (of een groepje enthousiastelingen) die in ons vakgebied op HBO of WO- niveau praktisch bezig willen zijn. Gedacht kan worden aan het ontwikkelen van

  • ICT:  mee structureren van websites voor vertrekken van informatie (wij hebben veel ideeën, maar zoeken ondersteuning bij het vertalen van deze ideeën naar websites).
  • Marktanalyse:  mee ontwikkelen van nieuwe producten aan ons monitoringssysteem (zie www.energy-online.nl ).
  • Wiskundig: ontwikkelen van algoritmen om analyses uit te voeren op meetdata.
  • Marketing: Hoe bepaalde producten die we nu leveren beter in de markt gezet kunnen worden. No-cure-no-pay constructie? Andere communicatie?
  • Productontwikkeling: wij hebben heel veel los van elkaar ontwikkelde producten. Hoe we door productkoppeling betere producten kunnen ontwikkelen.  Blockchain?
  • elk ander leuk idee dat past bij onze werkwijze en er voor zorgt dat de  druk op het milieu iets minder wordt en/of de energietransitie beter op gang komt. 

U kunt altijd een verzoek voor een stage- of afstudeerperiode indienen. Dit verzoek dient vergezeld te gaan van uw cv en een goede motivatie.

U kunt uw reactie sturen naar:

Meijer Energie- & Milieumanagement BV
T.a.v. dr. ir. A. van Eekeren
Laan van Nieuw Oost Indië 277
2593 BS Den Haag
070 – 315 57 15